Mindtraps

Mindtraps

Content Publishing
9788793607446
223,00 kr.
Inkl. moms
Lederskabets 5 tankefælder i kompleksitet
 
Jennifer Garvey Berger har gennem sin forskning i lederskab og kompleksitet fundet frem til fem af de mest skadelige og udbredte tankefælder – mindtraps – når det drejer sig om at lede i kompleksitet. Mindtraps kortlægger tankefælderne og ser på, hvordan de har været nyttige for os indtil nu i en simpel verden, og undersøger hvorfor de ikke længere er gavnlige. Mindtraps giver dig også et sæt effektive nøgler til at låse fælderne op, så du kan slippe fri, og finde nye veje. Du vil opdage, at: 
vi sidder fast i simple historiervi sidder fast i vishedvi sidder fast i konsensusvi sidder fast i kontrolvi sidder fast i vores ego. 
Forestil dig, at du har et gammelt styresystem på din computer, som åbner dine filer, når du forsøger at lukke dem, og som lukker og sletter dem, når du forsøger at gemme dem. Styresystemet i vores bevidsthed indeholder (som styresystemet i computere) små særheder, når vi arbejder i kompleksitet, og de særheder styrer os i en retning, som er det absolut modsatte af, hvad situationen egentlig kræver.
Mindtraps er skrevet til dig, uanset hvilken slags leder du er; om du er leder på højt eller lavt niveau, om du har en officiel lederstilling, eller om du bare forsøger at være chef i dit eget liv. Hvis dit liv føles mere komplekst, mindre forudsigeligt og mere forvirrende, end det engang gjorde, og hvis du synes, at dine rygmarvsreaktioner af og til fører dig på afveje, kan denne bog forhåbentlig få dig til at forstå hvorfor – og hjælpe dig til at se nye muligheder, skabe nye løsninger og skabe forandringer, som vil gøre dit liv nemmere, og gøre den øgede kompleksitet til en ven fremfor en fjende. 
Ideerne i bogen kan hjælpe dig både på jobbet og derhjemme – lige dér, hvor dit liv føles mest komplekst.
Forfatter
Jennifer Garvey Berger
ISBN13
9788793607446
ISBN10
879360744X
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Content Publishing
Sidetal
148
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.