Dette er marketing

Dette er marketing

Content Publishing
9788793607422
249,00 kr.
Inkl. moms
Man kan ikke se dig, før du selv lærer at se

 
Seth Godin har igennem det sidste kvarte århundrede undervist og inspireret millioner af iværksættere, marketingfolk, ledere og fans fra alle samfundslag via sin blog, sine onlinekurser, foredrag og talrige bestseller-bøger.   
I Dette er marketing tilbyder han for første gange kernen i sin markedsføringsvisdom på en kompakt, tilgængelig og tidløs vis. Essensen i hans tilgang er, at dygtige marketingfolk ikke bruger kunder til at løse deres virksomheds problem; de bruger marketing til at løse andre menneskers problemer. De skaber ikke bare larm; de forbedrer verden. Den virkelig gode markedsføring bygger på empati, generøsitet og følelsesmæssig arbejdskraft.  
Dette er marketing hjælper med at:      identificere det mindst levedygtige markedbruge de rigtige signaler og tegn til at kunne positionere varen optimaltopbygge tillid og få tilladelse fra kernemålgruppentale ind i de narrativer, som kunderne fortæller dem selv om status, tilknytning og dominansspotte mulighed for at skabe og release spændinggive kunderne værktøjer til at nå deres mål.   
Dette er marketing tilbyder en bedre tilgang til marketingarbejdet, der vil vise sig holdbar i årtier fremover, uanset hvordan marketingtaktikkerne kommer til at udvikle sig.   
Henvender sig til marketingansvarlige og marketingfolk, ledere og iværksættere.
Forfatter
Seth Godin
ISBN13
9788793607422
ISBN10
8793607423
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Content Publishing
Sidetal
244
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.