Generelle vilkår og betingelser for Bücher Rüffer GmbH.

§ 1 Anvendelsesområde, kundeoplysninger

Følgende generelle vilkår og betingelser (GTC) regulerer kontraktforholdet mellem Bücher Rüffer GmbH (www.danskboghandel.dk) og forbrugere, der køber varer gennem vores butik. Kontraktsproget er tysk.

§ 2 Indgåelse af kontrakten for forsendelse af varer

(1) Tilbuddene på Internettet repræsenterer en uforpligtende invitation til dig om at købe varer.

(2) Du kan tilføje et eller flere produkter til indkøbskurven. I løbet af bestillingsprocessen indtaster du dine data og anmodninger med hensyn til betalingsmetode, leveringsmetoder osv. Først når du klikker på bestillingsknappen, sender du et bindende tilbud om at indgå en købskontrakt. Du kan også afgive en bindende ordre via e-mail. Den umiddelbare bekræftelse på modtagelse af din ordre via e -mail udgør endnu ikke en accept af købstilbuddet.

(3) Vi har ret til at acceptere dit tilbud inden for tre arbejdsdage ved at sende en ordrebekræftelse via e -mail. Hvis den frist, der er angivet i punkt 1, er udløbet uden succes, anses dit tilbud for at være blevet afvist, dvs. du er ikke længere bundet af dit tilbud.

§ 3 Kundeoplysninger: Opbevaring af kontraktteksten

Din ordre med detaljer om den indgåede kontrakt (f.eks. Produkttype, pris osv.) Gemmes af os. Vi sender dig vilkårene og betingelserne, men du kan også til enhver tid få adgang til vilkårene efter kontraktens indgåelse via vores websted.

Som registreret kunde kan du få adgang til dine tidligere ordrer via kundelogin (Min konto)

§ 4 Kundeoplysninger: Rettelsesnotat

Du kan til enhver tid rette dine indtastninger, inden du sender ordren med knappen Slet. Vi informerer dig om yderligere rettelsesmuligheder på vejen gennem bestillingsprocessen. Du kan også når som helst afslutte bestillingsprocessen helt ved at lukke browservinduet.

§ 5 Lovpligtige garantirettigheder

Der er lovbestemte garantirettigheder for vores varer.

Online tvistbilæggelsesplatform

EU-Kommissionen giver en platform for udenretslig bilæggelse af tvister. Dette giver forbrugerne mulighed for i første omgang at løse tvister i forbindelse med deres online -ordre uden for retten. Du kan finde tvistbilæggelsesplatformen

her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vores e-mail til forbrugerklager er: info@danskboghandel.dk

Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.