Velkommen hos Dansk Boghandel

Dansk Boghandel er en tysk netbutik for danske bøger.

Vi, Bücher Rüffer GmbH fra Flensborg, overtog i begyndelsen af ​​2022 den populære netbutik for dansksprogede bøger fra Jan Svendsen. Hos Dansk Boghandel finder du et stort udvalg af danske bøger inden for alle genrer: Hvad enten du leder efter romaner, krimier, rejseguider, guider eller bøger for børn og unge på dansk - så finder du helt sikkert det, du leder efter her!

Det er meget nemt at bestille:

Du bruger søgemasken til at vælge den ønskede titel, lægge den i indkøbskurven, gå til kassen og betale via PayPal eller kreditkort. Vi vil så normalt sende dig de bøger du har bestilt inden for cirka 8-10 dage (afhængig af tilgængelighed). Inden for Tyskland beregner vi forsendelsesomkostninger på 2 EUR, til andre EU-lande 7 EUR. Andre lande på forespørgsel.

FARE: Bor du i Danmark?
Med en dansk adresse er en onlinebestilling her i butikken desværre ikke mulig!

Ellers ville vi reimportere for mange bøger til Danmark.
Send os i stedet din bestilling via e-mail, og hent de bestilte bøger i vores boghandel i Flensborg. Tak for din forståelse!

Click & Collect: Hvis du ønsker det, kan du også afhente de bøger, du har bestilt hos os, i boghandlen i centrum af Flensborg - lige som du har lyst! For at gøre dette skal du vælge muligheden "Afhentning" under bestillingsprocessen. Så skal du ikke betale nogen fragtomkostninger.

Vi ønsker dig masser af sjov browsing

Ulf Hansen, Susanne Hansen-Oettinger og bøgerne Rüffer-teamet

Har du spørgsmål til vores udvalg af danske bøger eller netbutikken? Kontakt os gerne!

  • På telefon: +49 461 140 40 60
  • E-mail: info@buecher-rueffer.de

Vil du vide mere om os og vores boghandel?

Vi er en traditionel og ejerledet boghandelsvirksomhed fra den smukke fjordby Flensborg lige på grænsen til Danmark. Vores hovedforretning, Books Rüffer, har eksisteret siden 1901; I mange år har du fundet vores boghandel på Holm 19/21, en smuk, fredet bygning midt i Flensborgs gågade.

I flere år har de to afdelinger af Findus bøger + mere i Flensborg indkøbscentrene Förde Park og CITTI-PARK også tilhørt vores virksomhed.

Du kan finde vores onlinebutik for tysksprogede bøger og yderligere information om vores virksomhed på: www.buecher-rueffer.de.

Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.