Velkommen hos Dansk Boghandel

_______________________________________________________________________

Dansk Boghandel er en tysk netbutik fra Flensborg for danske bøger.

Vi, boghandlen Bücher Rüffer Flensburg, har i årevis modtaget forespørgsler på danske bøger fra hele Tyskland - ikke så mærkeligt med vores beliggenhed lige ved den danske grænse!

I begyndelsen af 2022 overtog vi den populære og veletablerede onlinebutik Dansk Boghandel fra den tidligere ejer Jan Svendsen, og vi er glade for endelig at kunne imødekomme den store efterspørgsel på dansksprogede bøger i Tyskland.

Siden 1. januar 2024 har vi været en del af Liesegang GmbH (liesegang.sh), men for jer, vores kunder, vil intet ændre sig: Vi vil fortsat være der for jer og jeres bogbehov, som vi plejer!


Her i vores onlinebutik Dansk Boghandel finder du et stort udvalg af dansksprogede bøger i alle genrer: Uanset om du leder efter romaner, thrillere, rejseguider, guidebøger eller børne- og ungdomsbøger på dansk - så finder du helt sikkert det, du leder efter her!

Det er meget nemt at bestille:

Du bruger søgemasken til at vælge den ønskede titel, lægge den i indkøbskurven, gå til kassen og betale via PayPal eller kreditkort. Vi vil så normalt sende dig de bøger du har bestilt inden for cirka 10-14 dage (afhængig af tilgængelighed). Inden for Tyskland beregner vi forsendelsesomkostninger på 2 EUR, til andre EU-lande 7 EUR. Andre lande på forespørgsel.

Click & Collect: Hvis du ønsker det, kan du også afhente de bøger, du har bestilt hos os, i boghandlen i centrum af Flensborg - lige som du har lyst! For at gøre dette skal du vælge muligheden "Afhentning" under bestillingsprocessen. Så skal du ikke betale nogen fragtomkostninger.

FARE: Bor du i Danmark?
Med en dansk adresse er en onlinebestilling her i butikken desværre ikke mulig!

Ellers ville vi reimportere for mange bøger til Danmark.
Send os i stedet din bestilling via e-mail, og hent de bestilte bøger i vores boghandel i Flensborg. Tak for din forståelse!

Vi ønsker dig masser af sjov browsing

Susanne Hansen-Oettinger (Filialchef) og bøgerne Rüffer-teamet

Har du spørgsmål til vores udvalg af danske bøger eller netbutikken? Kontakt os gerne!

  • På telefon: +49 461 140 40 60
  • E-mail: info@buecher-rueffer.de

Vil du vide mere om os og vores boghandel?

Vi er en traditionsrig boghandel i den smukke fjordby Flensborg, lige ved grænsen til Danmark. Og har eksisteret siden 1901! I mange år har du fundet vores boghandel på Holm 19/21, en smuk, fredet bygning midt i Flensborgs gågade.

Du kan finde vores onlinebutik for tysksprogede bøger og yderligere information om vores virksomhed på: www.buecher-rueffer.de.

Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.