Den store forskel

Den store forskel

Content Publishing
9788793607613
223,00 kr.
Inkl. moms
Vejen, valgene og vennerne
 
Evner vi at møde de kvindelige ledere, der træder frem, som individer med kompetencer og kapaciteter, vi kan drage nytte af? Eller skal deres historier altid læses og høres i en kønsdebat? 
Andelen af kvinder i virksomheders topledelse og bestyrelse i Danmark er ringe, men også i medierne udgør kvindelige ledere et mindretal. Konsekvensen heraf mangler at blive italesat. Hvis vi skal have gjort op med fordommen om, at en leder er en mand, er det afgørende, at de kvindelige ledere bliver synlige – som ledere og som eksperter i deres branche. Det er afgørende for samfundet som helhed, for virksomhederne og for de kommende generationer af lederaspiranter, der har brug for en bredere palet af rollemodeller. Kvindelige ledere er trætte af at blive spurgt om deres tøj eller hvordan de balancerer familie og karriere. De forventer at blive behandlet som deres mandlige kolleger og på lige fod med dem blive brugt som eksperter på deres fag og branche. 
Bogen er 12 portrætter af 12 kvindelige ledere. Men det er ikke en bog om køn, som med fuldt overlæg ikke er berørt, medmindre kvinderne selv har ment, at det har haft en væsentlig betydning. Kvindernes vej til toppen er en inspiration for alle uanset køn. Det samme gælder de perspektiver, kvinderne har for, hvordan ledelse skal bedrives. Kvinderne er rundet af deres historik, og de bærer med sig et paradigmeskift i forhold til, hvordan vi har været vant til at bedrive ledelse. De repræsenterer fremtidens ledelse, hvor helt andre værktøjer og værdier er forudsætningen for at kunne stå i spidsen i en tid i konstant opbrud. 
De deltagende kvinder i bogen er:
Britta Korre Stenholt, CEO STARK DanmarkHelene Egebøl, tidl. CEO Schneider ElectricAnja Monrad, Senior VP & General Manager i Dell Technologies, Central- og ØsteuropaHelle Søholt, CEO & founding partner, GehlMichala Fischer-Hansen, Executive Vice President, Falck Assistance NordicMette Maix, CEO Rosendahl Design GroupAstrid Simonsen Joos, Global Chief Digital Officer & Head of Transformation, SignifySofie Lindahl-Jessen, Sales Marketing Director Rosendahl Design GroupMerete Søby, Executive Vice President KMD, Data Driven SolutionsRikke Hvilshøj, CEO Dansk ITMette Kynne Frandsen, CEO og partner Henning Larsen ArkitekterStine Ankjær Skov, Business Operations Director, Canon
Forfatter
Sophe Egede-Schrøder
ISBN13
9788793607613
ISBN10
879360761X
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Content Publishing
Sidetal
204
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.