Kvinder kan ikke grille

Kvinder kan ikke grille

Rosenkilde & Bahnhof
9788771740387
112,00 kr.
Inkl. moms

 
Kvinder kan ikke grille

”Hold da kæft, hvor var den dog fantastisk velskrevet og dybt, dybt humoristisk. En sand glæde.”
Jussi Adler-Olsen, Jyllands-Posten

Ina er både sart og hårdfør – trænet i at overleve. Hun har skiftet skole otte gange i løbet af ni år. Muligvis har hun Marco – lærervikar, taxachauffør og charlatan – at takke for, at hun overvandt den leukæmi, hun var meget tæt ved at dø af som teenager; hun kan i hvert fald ikke takke sin mor.

Ina er ikke ”den, der ringer”; hun er ”den, der bliver ringet op”. Med andre ord: Ina giver ikke ved dørene, og hun er hele tiden på vej væk. Mangelfuld skolegang er ingen hindring, når man som Ina er et naturtalent til krydsord, reklameslogans og kortspil – og trænet i at bevæge sig i terrænet uden for og omkring sandhedens og dydens smalle sti.

Romanen følger hende i årene mellem pubertet og optrækkende trediveårskrise, med og uden Marco, men og uden arbejde, med og uden fast grund under fødderne.

Ulla Taylor: født 1968 i en lille by, Nødebo, ved Esrum Sø. Debuterede 2004 med den meget roste roman Dametur. Har siden skrevet flere romaner og en ungdomsbog. Hendes nyeste roman er Til alle slags fester, der udkommer i oktober 2015. Hendes romaner er tidligere udgivet i Holland, Tyskland og Norge.

Forfatter
Ulla Taylor
ISBN13
9788771740387
ISBN10
8771740384
Udgave /år
2 / 2015
Forlag
Rosenkilde & Bahnhof
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.