Godt klaret, Jeeves!

Godt klaret, Jeeves!

Rosenkilde
9788771740356
112,00 kr.
Inkl. moms

 
Denne samling fortællinger indeholder nogle af de mest morsomme fra Wodehouses berømte serie om den naive engelske adelsmand Bertie Wooster og hans butler, den snu og underspillede kammertjener Jeeves. Jeeves må lægge sig i selen for at redde sin herre fra at tabe ansigt i forskellige tåbelige situationer – og Wooster opdager ikke altid, at det ikke er ham selv, der har fået de gode ideer!

Politiken skrev: ”Nu ved vi, at Wodehouse er udødelig. Hans berømte par har delt rollerne mellem sig, så den ikke uin-telligente Bertie Wooster spiller rollen som idiot og Jeeves som åndsoverlegen butler.”

P.G. Wodehouse (1881-1975), engelsk forfatter, især af de mere muntre genrer. Er blevet kaldt ”Verdens morsomste forfatter” og var i sin samtid meget læst og højt elsket. Umådelig produktiv, skrev flere hundrede noveller, omkring halvtreds romaner og var medforfatter på et stort antal lystspil og operetter. Gennem tiderne er hans bøger blevet oversat til alverdens sprog og solgt i millionvis. En særstatus blandt hans værker indtager fortællingerne om den uforligneligt morsomme engelske butler, Jeeves.

”Wodehouses idylliske verden ældes aldrig. Han vil virke befriende også på kommende generationer. Han har skabt en verden, vi kan leve i og fryde os over.” – Evelyn Waugh
Forfatter
Wodehouse
ISBN13
9788771740356
ISBN10
877174035X
Udgave /år
1 / 2015
Forlag
Rosenkilde
Sidetal
194
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.