Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Books on Demand
9788771704235
234,00 kr.
Inkl. moms
 
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
Forfatter
Henning Güldenstein;Henning Güldenstein
ISBN13
9788771704235
ISBN10
877170423X
Udgave /år
1 / 2018
Forlag
Books on demand
Sidetal
132
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.