Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Books on Demand
9788771704235
234,00 kr
Bruttopreis
 
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
Autor
Henning Güldenstein;Henning Güldenstein
ISBN13
9788771704235
ISBN10
877170423X
Auflage / Jahr
1 / 2018
Verlag
Books on demand
Seitenzahl
132
Bindung
Hardback
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.