Mad og nærvær

Mad og nærvær

Frydenlund
9788771181432
273,00 kr.
Inkl. moms
Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen

 
En vegetarisk kogebog fyldt med lækre retter beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og hjemme hos mor og far.

Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden.

Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.

Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle.
Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.
Forfatter
Nana Lyzet & Rikke Rosengren
ISBN13
9788771181432
ISBN10
8771181431
Udgave /år
1 / 2014
Forlag
Frydenlund
Sidetal
195
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.