Stevia

Stevia

SphinX forlag
9788777593659
112,00 kr.
Inkl. moms
syndigt sød men kernesund, alternativet til sukker og sødemidler

 
STEVIA - Syndigt sød men kernesund, alternativet til sukker og sødemidler

Stevia er den søde nydelse uden dårlig samvittighed og dermed et ægte alternativ til sukker og sødestoffer. Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis.

De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer. Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne. I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter. Bogen giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning.

Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips. 
Forfatter
Barbara Simonsohn
ISBN13
9788777593659
ISBN10
8777593650
Udgave /år
1 / 2012
Forlag
SphinX forlag
Sidetal
190
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.