Slank for Altid

Slank for Altid

Din Biografi
9788797110003
214,00 kr.
Inkl. moms
Forstå din biokemi – sig ja til livet
 
Vægttabs- og livskvalitetsekspert Luuna Sommer har gjort en opdagelse, der for altid har ændret hendes – og mange andres – liv. De har tabt sig og kiloene er ikke vendt tilbage.

Den afgørende nøgle til vægttabet ligger i biokemien. Det er den, der spænder ben, hvis overvægt er et tilbagevendende problem. Da Luuna Sommer ved hjælp af en sund og næringsrig kost fik biokemien under kontrol, slap hun ikke blot 18 kilo. Hendes energi og livsglæde blev markant forbedret.

Pludselig var det nemt at tabe sig
At nå dertil handler ikke kun om at få styr på biokemien og få kroppen i fedtforbrænding, så man kan tabe sig. Der skal mere end en ny kostplan til for at opnå et varigt vægttab. Derfor er bogen heller ikke en køreplan til at tabe sig, men præsenterer vigtig viden om det samspil mellem krop og psyke, der er forudsætningen for at lykkes.

Når du ændrer kostens sammensætning, ændrer kemien i kroppen sig 
 øjeblikkeligt, og sulten samt lysten til søde ting forsvinder på en dag 
eller to. Det lyder vildt, men det er sådan det er.”

Gennem sin egen historie med de ekstra kilo beskriver Luuna Sommer processerne i kroppen samt det mentale arbejde, der skal til for at slippe kiloene for altid og sige JA til livet.

Det har flere hundreder deltagere i hendes forløb gjort, og i bogen fortæller 10 cases også om deres erfaringer.

Større livskvalitetLuuna Sommer ønsker med bogen at være med til at sætte en ny standard for vores sundhed, der ikke blot handler om færre kilo på kroppen, men også om større livskvalitet. To områder hun brænder for, da hun selv har erfaret, hvor livsforandrende det har været at slippe kampen med kiloene en gang for alle.
Forfatter
Luuna Sommer
ISBN13
9788797110003
ISBN10
8797110000
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Din Biografi
Sidetal
196
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.