Fremtidens mad

Fremtidens mad

Gyldendal
9788702427868
234,00 kr.
Inkl. moms

 

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.

De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.  

Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.
 

Forfatter
Ina Fischer Andersen
ISBN13
9788702427868
ISBN10
8702427868
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Gyldendal
Sidetal
36
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.