Fremtidens mad

Fremtidens mad

Gyldendal
9788702427868
234,00 kr
Bruttopreis

 

Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog – og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.

De små fagbøger er til elever i 3.-6. klasse. Detaljerigdommen er større end i de forrige serier, og eleverne bliver i den grad klogere på det emne, de læser om. Bøgerne kan med stort udbytte bruges til læsekurser, læsning i fagene, faglig læsning, projekt- og temaarbejde samt interesselæsning.  

Der er gratis opgaver til alle seriens bøger på fagbog.gyldendal.dk.
 

Autor
Ina Fischer Andersen
ISBN13
9788702427868
ISBN10
8702427868
Auflage / Jahr
1 / 2024
Verlag
Gyldendal
Seitenzahl
36
Bindung
Hæftet
Produkt zur Wunschliste hinzugefügt
Product added to compare.