• Ny
Fakkelbærer

Fakkelbærer

Forlaget mellemgaard
9788775756278
214,00 kr.
Inkl. moms

 
En oldgammel profeti har fået en troldmand til at forbande en lille pige.Hendes eneste håb er en helbreder, som bor milelangt væk. Heldigvis er der flere beskyttere, som vil følge pigen og beskytte hende på hendes rejse: en stærk smed, en adelsfrøken, en omrejsende elver, en listig tyv, en snedig kat og landsbytossen. Men de har alle hemmeligheder. Hvem kan man stole på? 
Uddrag af bogenHun forsøgte også at trække ringen af Mouse, men den sad håbløst fast på pigen, som nu var blevet helt hvid i ansigtet. Hendes mor kom kravlende ned af stigen for at se, hvad al det postyr gik ud på. Hun stirrede nervøst på Mouses hånd, mens hun hviskede. ”Nej, nej, nej.” Kathleen tog fat i Mouses skuldre og rystede hende blidt. ”Fortæl barn. Ved du noget? Er der en mand, som har den anden ring på?” ”Katten,” fik Mouse fremstammet. ”Katten har den samme ring på.” 
Om forfatterenBJARNE NORDBERG PEDERSEN er født og opvokset på Holbæk-egnen og arbejder som børnebibliotekar. Han er altid på jagt efter den gode historie – hvad enten det er som bibliotekar eller som forfatter.
Forfatter
Bjarne Nordberg Pedersen
ISBN13
9788775756278
ISBN10
8775756277
Udgave /år
1 / 2022
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
283
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.