Den syvende sten

Den syvende sten

Forlaget mellemgaard
9788775751266
223,00 kr.
Inkl. moms

 
Vogternes Hus er brændt ned. Vogterne er døde, og Modstandsgruppen har taget medaljonerne. Dana er på flugt med en lille gruppe af Beskyttere, og det er nu deres opgave at få medaljonerne tilbage. Dana er den sidste Vogter. Hun er nu nødt til at få sine kræfter under kontrol og genvinde Beskytternes tillid. Det er dog lettere sagt end gjort, for hvordan skal hun kunne få sine kræfter under kontrol, når hun lige så stille begynder at miste kontrollen over sig selv? Milo har kun en opgave. At skaffe den sidste medaljon, koste hvad det vil. Er han i stand til at bevise sit værd til Modstandsgruppen, eller vil hans følelser for Dana stå i vejen for ham?       
Uddrag af bogen ”Hey!” De vender alle deres hoveder i retningen af råbet. Det er sygeplejersken. Han må være fulgt efter hende. Dana rømmer sig og vender sig imod ham. ”Jeg beklager støjen, jeg faldt og …” ”I må ikke tage de ting,” siger han og afbryder hendes forklaring. Hun rynker forundret panden, og det går op for hende, at det ikke er hende, han ser på. Det er Cat. Hun står bomstille. Dana kan se panikken i hendes øjne. ”Hey, jeg snakker til dig!” Han kommer tættere på, og Danas hjerte hamrer imod hendes ribben. Der er ikke nogen steder at løbe hen.
Om forfatteren Sofie M. Rodam blev født i 2000 og er vokset op i en lille by på Midtfyn. Hun har altid været fascineret af det skrevne ord, og så snart hun blev introduceret til alfabetet, begyndte hun at skrive sin første bog. Første bind i serien om Dana, Murens vogter, udkom i 2020.
Forfatter
Sofie M. Rodam
ISBN13
9788775751266
ISBN10
8775751267
Udgave /år
1 / 2021
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
282
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.