Sådan nogle som os

Sådan nogle som os

Rosenkilde & Bahnhof
9788771289107
112,00 kr.
Inkl. moms
roman

 
Uddrag fra bogen:  ”Nah, hvordan gik det så i dag?” siger hun bag hænderne. ”Det gik da godt, synes jeg.” Ulrikke skærer et par skiver brød og smører et tyndt lag Minarine og et tykkere lag marmelade på en af dem og tager en bid. ”Var de tossede?” ”Nej, overhovedet ikke.” Hun tager en bid mere. ”De er langtidsledige. Det er mere i den stil.” “Haha, og så er de ikke tossede?” siger mormoren. ”De har bare ikke noget arbejde. Og nogle af dem har også andre problemer.” ”Der er altid arbejde til dem, der vil arbejde. Og sådan er det,” siger mormoren med tryk på det sidste ’er’. ”Det er jeg nu ikke enig i,” Ulrikke tager sig et stykke brød til. ”Har du allerede spist det første? Pas du på, du ikke lægger dig ud. Det kan være svært at holde øje med, når du går i sådan nogle store bluser.” ”Det er en tunika.” Ulrikke smører et tykkere lag Minarine på og trækker lidt ud i tunikaen. ”Jeg siger bare, at det ligger til dig.”     
Ulrikke er nyuddannet antropolog og gået i stå. Hun flytter fra storbyen tilbage til den lille by, hun kommer fra, og har mest lyst til at tage den bog, hun aldrig bliver færdig med, og sin fine uddannelse og stikke det hele skråt op. Hun får arbejde som samfundsfags-lærer på det kommunale projekt Just do it for langtidsledige – og andre i den stil. Her er der fokus på at øge deltagernes kompetencer med walk and talks og hygiejnekurser. Og så drikker hun kaffe hos mormoren med mågestel og Minarine.      
Om forfatteren: Amrit Maria Pal født 1976, er oprindelig fra Aabenraa og bor i dag i København. Hun er uddannet cand.mag. i litteratursvidenskab og arbejder som freelance redaktør, anmelder og litteraturformidler. ”Sådan nogle som os” er hendes debutroman.   
Forfatter
Amrit Maria Pal
ISBN13
9788771289107
ISBN10
8771289100
Udgave /år
1 / 2015
Forlag
Rosenkilde & Bahnhof
Sidetal
143
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.