Indtil nu

Indtil nu

Forlaget mellemgaard
9788776301170
214,00 kr.
Inkl. moms

 
Det skulle have været den perfekte afslutning på min jordomrejse: fire uger i Italien med min kæreste og hans familie. Hvad kunne gå galt? Den velkendte duft blev ved med at forfølge mig, uanset hvor jeg var i huset. Hver gang duften kom snigende, dannede der sig en genkendelig knude i maven på mig. Hvorfra duften kom, og hvorfor den virkede mig bekendt, vidste jeg ikke – indtil mit navn blev hvisket, og jeg stod ansigt til ansigt med ham, duften tilhørte … Det var en tikkende bombe, og det var dømt til at gå galt …       
Uddrag af bogenDe blev siddende i gruset længe. Det lignede ikke, de snakkede mere. Endelig kiggede Julian op fra sine hænder. Han havde grædt. Meget. Gårdspladsen var godt belyst, så alt var tydeligt for mig at se heroppefra. Jeg gemte mig, så godt jeg kunne her i mørket, så de ikke ville få øje på mig. Min mave slog knuder over at se Julian så ødelagt. Hvorfor var han så ked af det? Jeg fik en dårlig smag i munden over, at det kunne være mig, der havde forvoldt ham den smerte.           
Om forfatteren Mia Errika Sommer Svik er til daglig tatovør og mor til en syvårig dreng. Mia skriver bøger, som indeholder lidt af det hele – romantik, store og svære følelser og en stor portion drama, krydret med lidt spice. Når Mia ikke skriver, bruger hun tiden med at omringe sig med de mennesker, hun har kær, på at læse bøger og rejse, hvor end hun kan komme hen.  
Forfatter
Mia Errika Sommer Svik
ISBN13
9788776301170
ISBN10
8776301176
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
244
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.