Der ligger en sort højhælet sko på...

Der ligger en sort højhælet sko på kørebanen

Forlaget mellemgaard
9788776301811
129,00 kr.
Inkl. moms

 
En sort højhælet sko på kørebanen sætter gang i en strøm af billeder og tanker om kvindehad og giftig maskulinitet, krig, kapitalisme og meget mere.   En skarp og vedkommende tekst, der på en helt original måde tager livtag med nogle af samtidens allermest presserende emner.   En bog til tiden.             
Uddrag af bogen Planterne er ikke vores. Planeterne er ikke vores. Dyrene er ikke vores. Mennesker er ikke vores. Himlen er ikke vores. Vores ejendom. Den sorte sko tilhørte kvinden på cafeen. Der sad hun med sin lille datter på 12, da hendes ægtemand kommer drønende ind og skærer hendes hals over. En anden person i cafeen optager hændelsen på video og sender den viralt. Kvinden står op og holder på halsen, den hvide bluse farves rød over det hele, mens barnet skriger ”åh mor, du må ikke dø, du må ikke dø”, og moderen skriger til sin datter ”jeg vil ikke dø fra dig, jeg vil ikke dø fra dig”. Dette hjemsøger mig. Ser hende for mig med den hvide bluse, der bliver farvet rød, og med de sorte sko med høje hæle.                    
Om forfatteren Ulla Koppel er sceneinstruktør, skuespiller, sanger, forfatter. Medlem af Solvognen og  satiregruppen  4xRita. Onewomanshows. Hun har skrevet og instrueret siden 1982 på bl.a. Betty Nansen, Fiolteatret, Krudttønden, Folketeatret og Sorte Hest. Hun har også skrevet og instrueret mange forestillinger på sit eget Verdens Mindste Teater og tekster til adskillige musikværker. Udgav i 2016 Adressebog (Det Poetiske Bureaus Forlag).
Forfatter
Ulla Koppel
ISBN13
9788776301811
ISBN10
8776301818
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
48
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.