Forglemmigej

Forglemmigej

Kandor
9788771719413
214,00 kr.
Inkl. moms

 
Mie har fået ny stilling som nattevagt på et ældrecenter. I kølvandet på en svær skilsmisse og en tærende sygemelding er det eneste, hun ønsker, at skabe et godt liv for sig selv og sin datter, Astrid.
Men arbejdet er ikke nær så ligetil, som hun havde håbet på. Mie føler sig ikke tryg ved sine nye kollegaer, og blandt de demensramte beboere på ældrecenteret svirrer rygter om en ondskabsfuld tilstedeværelse, der ikke bare kan bortforklares som mindet om fortidens traumer. Og til trods for sine forsøg på at starte på en frisk, indhentes Mie inden længe af sin egen fortid, da eksmanden Jeppe sår tvivl om hendes evne til at varetage forældremyndigheden over Astrid.
Imens ældrecenteret begynder at kaste sine natteskygger ind i Mies vågne hverdag, må hun kæmpe for at bevare sit greb om virkeligheden ... for det er ikke kun er Jeppe, der truer med at tage Astrid fra hende.
Forglemmigej var oprindeligt en lydbogsføljeton i ti afsnit, som i 2017 blev udvalgt til vinder af Storytel Originals horrorkonkurrence. Historien er her gennemgribende omskrevet til romanform, bl.a. med en ny og udvidet slutning.
Forfatter
Teddy Vork
ISBN13
9788771719413
ISBN10
8771719415
Udgave /år
2 / 2024
Forlag
Kandor
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.