Siden gæstens ankomst

Siden gæstens ankomst

Forlaget Korridor
9788794192262
172,00 kr.
Inkl. moms

 
Siden gæstens ankomst har der været blodrød fuldmåne eller nymåne eller en anden kædereaktion af uheld.
Siden gæstens ankomst har stjernernes konstellationer forrykket sig, hvorfor jeg inddrager horoskop-­vejledning, selvom jeg aldrig har været villig til at tro på astrologi.
Siden gæstens ankomst har planterne på alle andre altaner end min vokset sig høje og båret frugt, selv dem, der normalt aldrig bærer frugt.
Siden gæstens ankomst er jeg løbet vredt mumlende gennem gaderne.
Siden gæstens ankomst har mennesker kigget mærkeligt på mig på gaden.
Siden gæstens ankomst har jeg ikke haft nogen glæde og ingen venner mere.
Siden gæstens ankomst har der konstant stået en og spillet blokfløjte foran mit hus, uden at have taget én eneste blokfløjtetime.
Siden gæstens ankomst …


Ariane Kochs prisvindende skrift er af anmeldere blevet sammenlignet med Kafkas, og selvom det muligvis er en tilsnigelse, så er der afgjort noget kafkask på spil i hendes roman. Det er ikke rigtig en type prosa vi ser i aktuel dansk litteratur. Den minder måske i sin halv-allegoriske/symbolske form mere om Seeberg og Villy Sørensen, men trukket i en mere naiv (eller: falsk naiv) retning, måske lidt som et eventyr, der godt selv ved at det ikke er et eventyr.
 
Ariane Koch [1988] bor i Basel og skriver både dramatik, performancetekster, radioteater og prosa. Hendes tekster har vundet forskellige priser og har været opført i bl.a. Berlin, Basel, Cairo, Moskva mm. Hun underviser på Institut for Æstetisk Praksis og Teori på Basels skole for Kunst og Design. Siden gæstens ankomst er hendes skønlitterære debut. Den vandt aspekte-Literaturpreis samt den store Die Schweizer Literaturpreise i 2022.
Forfatter
Ariane Koch
ISBN13
9788794192262
ISBN10
879419226X
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Forlaget Korridor
Sidetal
192
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.