Fødevarelære

Fødevarelære

Praxis Forlag
9788729015161
578,00 kr.
Inkl. moms

 

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

GrøntsagerKartoflenSaftige frugterFedtrige frugter og frøBælgfrugterKornStivelse og stivelsesprodukterÆg og ægprodukterFedtstofferKød og vildtFisk og skaldyrFjerkræMejeriprodukterKrydderierDet bæredygtige køkkenMærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Forfatter
Mia Irene Kristensen
ISBN13
9788729015161
ISBN10
8729015162
Udgave /år
8 / 2024
Forlag
Praxis Forlag
Praxis Forlag A/S
Indbinding
Hæftet
Ukendt
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.