Lærervejledning til prøven i madkundskab

Lærervejledning til prøven i madkundskab

Gyldendal
9788702400045
152,00 kr.
Inkl. moms

 
Bliv klar til prøven Lærervejledning til prøven i Madkundskab   I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.    Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget. Samlet i illustreret hæfte, får du: Overblik over prøvens faser Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug Fire prøveoplæg Kopiark til eleven Skabeloner til lærer og censor    Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.    
Forfatter
Helle Brønnum Carlsen
ISBN13
9788702400045
ISBN10
8702400045
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Gyldendal
Sidetal
32
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.