Denne bog om metodik i madkundskab forbinder fagets didaktik med eksempler på undervisningens nære og hverdagspraktiske udførelse.
Bogen udreder en bred vifte af metoder til undervisning i faget. Forfatteren fremdriver i relation hertil begrundelser for, teorier til og faglige overblik over fagets enkelte dele. I centrum står metodevalget, og hvordan det hænger sammen med undervisningens indhold, kontekst og dannelsesmål.
Bogen rummer også korte læremidler til brug i grundskolen, eksempler på undervisningsforløb og metoder til evaluering af madkundskabsundervisningen.
Madkundskabsundervisning – en fagmetodik henvender sig til studerende og undervisere i madkundskab, som vil have konkrete og velbegrundede metoder til, hvordan man kan undervise i faget.
- Forfatter
- Helle Brønnum Carlsen
- ISBN13
- 9788741274171
- ISBN10
- 8741274171
- Udgave /år
- 1 / 2019
- Forlag
- Gyldendal
- Sidetal
- 144
- Indbinding
- Bog