Fødevarer og kvalitet

Fødevarer og kvalitet

Akademisk Forlag
9788750060017
557,00 kr.
Inkl. moms
 

Ny udgave udkommer 4. maj 2022. Isbn: 9788750059172

Fødevarer og kvalitet gennemgår de forskellige de fødevaregrupper, blandt andet kød, fisk og mejeriprodukter ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.

Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.

Bogen fungerer også som opslagsværk for fødevarebranchen.

Forfatter
Lise Justesen (red);Ulla Uebel (red);Karin Østergaard (red)
ISBN13
9788750060017
ISBN10
8750060015
Udgave /år
2 / 2010
Forlag
Akademisk Forlag
Sidetal
574
Indbinding
Indbundet
Ukendt
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.