Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Ny udgave udkommer 4. maj 2022. Isbn: 9788750059172
Fødevarer og kvalitet gennemgår de forskellige de fødevaregrupper, blandt andet kød, fisk og mejeriprodukter ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.
Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.
Bogen fungerer også som opslagsværk for fødevarebranchen.
- Forfatter
- Lise Justesen (red);Ulla Uebel (red);Karin Østergaard (red)
- ISBN13
- 9788750060017
- ISBN10
- 8750060015
- Udgave /år
- 2 / 2010
- Forlag
- Akademisk Forlag
- Sidetal
- 574
- Indbinding
- Indbundet
Ukendt