Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.
- Forfatter
- Lone Iserhorst Markussen
- ISBN13
- 9788757134216
- ISBN10
- 8757134219
- Udgave /år
- 7 / 2020
- Forlag
- Erhvervsskolernes Forlag
- Sidetal
- 164
- Indbinding
- Hæftet