Troen, Haabet og Kærligheden

Troen, Haabet og Kærligheden

Rubys
9788797463000
256,00 kr.
Inkl. moms

 
Træskibsforeningen Faaborg har gennemført et skibsbevaringsprojekt med frivillige foreningsmedlemmer lige fra kvalificering af et egnet, bevaringsværdigt træskib til opkøb, renovering, fundraising, godkendelse af Søfartsstyrelsen, uddannelse af besætning, certificeringer, forsikring, sikring af samarbejdspartnere, sponsorprogram til
daglig drift med vedligeholdelse og produktudvikling.

I denne bog kommer du tættere på søulke, skippere, bedstekvinder og -mænd, gaster og gæster og får lidt mere at vide om samarbejder, markedsføring, faglighed, charterture, events og alt det der skal til for at få det hele til at hænge sammen med dejlige, maritime oplevelser.

Det er vores ønske at dette arbejde, viden og erfaring skal formidles til alle som måtte have gavn og glæde af at se, høre og måske lære mere af vores arbejde.

Vi har udgivet denne bog, for at den kan fungere som læring og inspiration gennem gode historier, personfortællinger og som et faktuelt opslagsværk.

Bogen er også en fortælling om en forening, der drives som et fint fællesskab og hvordan der skabes plads til de mange forskelligheder, der altid vil være og hvordan forskellighed gør stærk og forenes i et fælles projekt, som alle brænder for.

Vi kalder bogen for “Troen, Haabet og Kærligheden”.

Først kommer troen på projektet.
Så kommer håbet på, at det lykkes.
Og så rykker kærligheden ind og driver værket.

www.traeskibsforeningenfaaborg.dk
Forfatter
Michael Ruby
ISBN13
9788797463000
ISBN10
8797463000
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Rubys
Sidetal
223
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.