Kajak Guide Lillebælt

Kajak Guide Lillebælt

Visit Middelfart
9788799693368
52,00 kr.
Inkl. moms
Info, Ruter, Natur
 
Velkommen til Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største marine naturpark. Naturparken er ca. 370 Km2 og strækker sig fra trelde Næs i nord til Hejlsminde i syd. 
Det er ideelt at opleve Naturparken fra kajak. Du kan sætte kajakken i mange steder langs kysten, hvilket betyder, at det er stort set altid er muligt at finde læ for vinden . Det giver gode betingelser for begynderene og de knap så øvede; mens strømmen er en teknisk svær og spændende udfordring for de mere øvede. Vælger du at ro et sted med stærk strøm, skal du altid være bevidst om sikkerheden og dine egne færdigheder. 
Landskabet set fra vandet er meget smukt og varieret. Du kan se kyst på begge sider - eksempelvis den næsten uberørte natur ved Trelde Næs med Røjle Klint på modsatte kyst. Langs kysten er skove, klinter og marker. Du kan opleve skiftet fra land til by, når du runder pynten og kan se Middelfarts havnefront i det fjerne. Du kan ro til Fænø Kalv og Brandsø. Ro ind i Kolding -, Gamborg- eller Randsfjord. Eller tage en afstikker op ad Kolding Å. 
Det giver helt forskellige oplevelser at ro i kajak ved kysten, i en fjord eller på en å. Vi har samlet de bedste turforslag for området i denne guide. Der er forslag til både korte og lange ture . Mulighederne er mange - og der er noget for enhver smag. 
Kajakguiden er blevet til i et tæt samarbejde med en lang række af områdets engagerede kajakroere, Naturpark Lillebælt og Destination Lillebælt. 
Nyd naturen -og pas lige så godt på Lillebælt, som vi gør! 
Maj 2019, Forfatterne 
Forfatter
Christa Boisen
ISBN13
9788799693368
ISBN10
8799693364
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Visit Middelfart
Sidetal
171
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.