Halvvejs

Halvvejs

Forlaget ThinkNew
9788799565603
248,00 kr.
Inkl. moms
 
En dansk familie sælger hus og bil og skiller sig af med alt det jordiske gods, de har samlet sammen gennem et halvt liv. Forældrene opsiger deres gode job og køber uden synderlig sejlerfaring en lille katamaran. Få måneder senere tager de deres tre børn ud af skolen for at sejle mod vest. 
Det bliver starten på en episk rejse jorden rundt, over uendelige verdenshave til frodige tropeøer, indianere, polynesiere og mytiske atoller. En rejse fyldt med eventyr og kant, men også ulykker, tvivl, storme og invaliderende søsyge. 
Halvvejs er en farverig rejsedokumentar, der udover sine intense rejseskildringer også berører langt større emner – som at træffe valg, at blive ældre, at være bevidst om det liv, vi lever. Læseren kommer ikke bare tæt på familiens udfordringer og dagligdag på skibet, men også på spørgsmålet om, hvorfor et trygt og komfortabelt liv i Danmark ikke altid er nok. 
Halvvejs henvender sig til alle, der drømmer om at rejse ud – og alle, der ikke kunne drømme om det.
Lars Bo Kirk er uddannet journalist og tidligere direktør i et større dansk kommunikationsbureau. Han har under rejsen skrevet en meget velbesøgt og populær rejseblog. Derudover er familien kendt fra medierne - ikke mindst fra Jyllands-Posten, der har fulgt familien tæt med stort opsatte rejseartikler i avisens rejsetillæg JP Explorer. 
Forfatter
Lars Bo Kirk
ISBN13
9788799565603
ISBN10
8799565609
Udgave /år
1 / 2012
Forlag
Forlaget ThinkNew
Sidetal
264
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.