Den triste konge og lamaens forbandelse

Den triste konge og lamaens forbandelse

Forlaget mellemgaard
9788772187204
232,00 kr.
Inkl. moms
Og andre spændende historier fra vores fantastiske verden

 
Verden er fuld af spændende mennesker, oplevelser og historier, og i denne bog får vi en kombination af forfatterens egne oplevelser samt sande historier fra fortiden og fra nulevende mennesker.    Bogen er første del af en trilogi og indeholder historier fra Nord- og Sydamerika, fra Afrika og Antarktis. Vi stifter bl.a. bekendtskab med en afrikansk konge, nomader i Sahara, bestigningen af Kilimanjaro, en nærdødsoplevelse i Grand Canyon, en tur på Death Road i Bolivia, bjerggorillaer i Uganda og et besøg dybt i ”det menneskeædende bjerg”. 
Uddrag af bogen  Jeg venter, til lastbilen er kommet op af floden og er kørt væk. Jeg sætter mit kamera til at optage video og placerer det i forruden, så jeg har succesen eller fiaskoen på video. Så min familie kan se, hvordan jeg kom af dage … Jeg kører langsomt gennem mudderet, og da jeg nærmer mig bredden, sætter jeg farten op. Da bilen rammer vandet, skyller vandet op over køleren og rammer forruden, så jeg et øjeblik intet kan se. Halvvejs igennem floden begynder motoren at ryge.
Om forfatteren Martin Nedergaard Andersen (f. 1965) har siden 2011 primært levet af at opfinde bræt- og kortspil, som udgives over hele verden (+200 forskellige indtil videre). Han har tidligere udgivet 11 bøger i Danmark og USA.
Forfatter
Martin Nedergaard Andersen
ISBN13
9788772187204
ISBN10
8772187204
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
286
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.