Cykler med bjørne

Cykler med bjørne

Forlaget mellemgaard
9788772180830
214,00 kr.
Inkl. moms
Alaska, Yukon og Californien
 
Navnene Alaska, Yukon og Californien emmer af GULDFEBER, uspoleret vild natur og eventyrlyst. Forfatteren af denne bog har siden midten af 80’erne været draget af disse egne af Nordamerika og cyklet utallige gange rundt ”over there”. Mutters alene over bjerge, gennem skove og ørkener. I snestorme og brændende hede. Ofte i selskab med eksemplarer af det lokale dyreliv! Denne bog handler om, hvad der nemt kan ske, når man som cyklist prøver kræfter med  et kraftfuldt vejr og vild natur. Hjælpen har ikke altid været ”lige om hjørnet”.         
Uddrag af bogen Jeg har sommetider vel travlt, når jeg er på cykeltur!  Det var gået godt hidtil på denne dag. Jeg kunne se ind mod lufthavnen og centrum på min vej mod Henderson.  Pludselig kunne jeg via mit simple vejkort på styrtasken ikke finde vej uden om motorvejen.  Da jeg havde prøvet flere villaveje omkring til-/frakørslerne til denne ”freeway” mistede jeg tålmodigheden!  Der var da for pokker kun en håndfuld kilometer hen til den del af vejstrækningen, hvor jeg vidste, at jeg måtte cykle.  Hvad kunne der ske … ?  Så det gjorde jeg!  Jeg aner ikke, hvordan de gør det, amerikanerne, men der er aldrig gået mere end få sekunder med min motorvejscykling, før end at der har siddet mindst to betjente i røven af mig!  Således også denne gang!         
Om forfatteren  Lars Nielsen (f. 1955) tog realeksamen på Hobro Gymnasium i 1973. Arbejdede som slagteriarbejder fra 1973 til 2017, hvor han gik på efterløn. Han har cyklet siden 1980 og har været jorden rundt fire gange. Han holder foredrag om sit cykelliv og er blevet hædret ved at blive optaget i ”Travellers Club, Oslo” og ”Adventurers Club, Los Angeles”, ligesom han har været medlem hos ”De berejstes Klub, Danmark”.
Forfatter
Lars Nielsen
ISBN13
9788772180830
ISBN10
8772180838
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Forlaget mellemgaard
Sidetal
228
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.