Bestig Livet og find styrke og livsglæde

Bestig Livet og find styrke og livsglæde

Forlaget Spor C
9788797106006
188,00 kr.
Inkl. moms

 
Bestig livet, og find styrke og livsglæde, er en selvudviklerbog og læringsbog, hvor bestigning både er den fysiske bestig af bjerget Jbel Toubkal og også metafor for at komme videre i livet, når det uventede møder en. Bestig kærligheden, jobbet, sygdom osv.  
Læserne kommer med på rejsen før, under og efter bestigningen af Jbel Toubkal og kommer med på de mange refleksioner og indsigt turen giver.  
Bogens centrale element er ”identitet”, 360 grader.   
– Jeg havde i mange år tænkt på at drosle ned på min arbejdstid, men fik hele tiden sat nye projekter i verden. Jeg var afhængig af succes og var en stor arbejdsnarkoman, fortæller Charlotte Hylleberg, der er overbevist om, at det var grunden til, at hun blev ramt af brystkræft. I dag er Charlotte meget mere optaget af sin nye identitet end af sin sygdom. – Det er ikke min sygdom, men alt det, der ligger bagved, når man bliver ramt af livskriser, jeg med min bog gerne vil skabe debat omkring. Alt det personlige, det at vende tilbage til livet, identiteten af en selv og måden at præsentere sig selv på. Den accept, der ligger i en ny identitet, erkendelsen, som jeg oplever, at mange har svært ved. Jeg fik fra forretningskvinde til hvad? Det var en rejse på flere planer. Halvandet år efter operation, kemokurene, medicinering og trætheden besluttede Charlotte Hylleberg sig for at kaste sig ud i et vildt projekt. Hun ville bestige Jbel Toubkal i Atlasbjergene i Marokko. Den rejse blev symbolet på et nyt liv og i særdeleshed en ny Charlotte.
Forfatter
Charlotte Hylleberg
ISBN13
9788797106006
ISBN10
8797106003
Udgave /år
1 / 2018
Forlag
Forlaget Spor C
Sidetal
170
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.