Flerkulturelle rødder

Flerkulturelle rødder

Dansk Psykologisk Forlag A/S
9788777068287
86,00 kr.
Inkl. moms
Styrker og udfordringer ved en flerkulturel opvækst
 
Denne bog sætter fokus på flerkulturelle børn i Danmark og deres udfordringer og ressourcer. Vores kulturbegreb belyses og forskellige identitetsmodeller gennemgås. Flerkulturelle børn i Danmark sammenholdes med danske børn med udenlandsk opvækst med fokus på de særlige kompetencer en opvækst mellem flere kulturer giver.  

Gennem otte interviews fortæller bl.a. kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen, folketingsmedlem Özlem Cekic, komiker og tv-vært Omar Marzouk, samt musiker i Outlandish Isam Bachiri hudløst ærligt om deres oplevelser og refleksioner i mødet med den danske kultur. De beskriver barndommens identitetsdannelse og sætter ord på en ny flerkulturel personlighedstype, som vil blive mere fremherskende i Danmark de kommende år.  

Henvender sig til socialrådgivere, psykologer, lærere, gademedarbejdere, præster og politikere og andre som arbejder med børn og voksne med flerkulturel baggrund. Desuden hjælpeorganisationer, missionsselskaber, globalt fungerende organisationer og virksomheder, hvis udsendinges børn bliver flerkulturelle.
Forfatter
Maria Christensen og Svend Løbner Madsen
ISBN13
9788777068287
ISBN10
8777068289
Udgave /år
1 / 2012
Forlag
Dansk Psykologisk Forlag A/S
Sidetal
200
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.