SKEPTISK

SKEPTISK

FADL´s Forlag
9788793810167
257,00 kr.
Inkl. moms
En hyldest til videnskaben og et opgør med pseudovidenskaben

 

Hvordan skelner man vrøvl fra virkelighed og fakta fra fantasi?

Svaret er: med videnskab!

I SKEPTISK viser Theiss Bendixen ved hjælp af en lang række historiske og aktuelle eksempler, hvordan og hvorfor videnskaben virker, hvad videnskabens styrker og svagheder er, og hvorfor videnskaben er vigtigere i dag - for både samfund og individ - end nogensinde før. Og med sundhedsekspert Morten Elsøes kraftfulde og personlige forord er temaet slået an én gang for alle!

I løbet af bogen vil læseren blandt andet blive klogere på:

De mange "faldgruber" i den menneskelige tænkning, og hvordan du undgår dem.Videnskabens store bedrifter, essentielle metoder og uløste mysterier.Forskellen på "sund skepsis" og "usund skepsis".Psykologien bag problematiske samfundsfænomener som konspirationsteorier, politisk polarisering, fake news, "alternative fakta", fascination af alternativ medicin samt frygten for vacciner og GMO.Hvordan verden aldrig har været bedre, end den er lige nu - og hvordan medierne leder os til at tro det stik modsatte.

Med andre ord er SKEPTISK både en håndbog i sund skeptisk tænkning og en hyldest - ja, nærmest en kærlighedserklæring! - til videnskaben og den virkelige verdens vidunderligheder.

Forfatter
Theiss Bendixen
ISBN13
9788793810167
ISBN10
8793810167
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
FADL´s Forlag
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.