Når klovnen græder

Når klovnen græder

Canta-Libris
9788799530403
171,00 kr.
Inkl. moms
incl. musik-CD

 

Rockromanen, der når ud over scenekanten!      

Når klovnen græder er romanen om drømme, kærlighed og showbizz, - om succesen, der transformerer bandet, der startede som The Smalltown Ramblers, til brikker i et spil om det ultimative hit og det mest forførende sceneshow. Om de nådesløse realiteter, der får drømme til at krakelere, og om konflikten mellem ambitioner og kærlighed, der tvinger hovedpersonen ud i at balancere på en knivsæg af svære valg.    

Læseren følger hovedpersonen ind i det skrøbelige rum, hvor sangene opstår i vekselvirkning med drømmene - ind bag forblændelsen af showbizz’ glitrende overflade og ind i det ubevogtede øjeblik, hvor han glemmer distancen og lader sig forføre på kærlighedens præmisser.    

Det bliver en dramatisk fortælling, der på én gang indfanger rockmusikkens sjæl og samtidig tegner et billede af de kræfter, som musik, drømme og kærlighed kan udløse, når de blandes sammen.    

Når klovnen græder er en uudtømmelig kilde for musikelskere, der gerne vil forføres af en musikalsk fortælling og samtidig have et indblik i, hvad der sker bag facaden af showbizz.      

Når klovnen græder indeholder en CD med musik, der væver sig ind i fortællingen,  og tegner et billede af romanens univers.  

Forfatter
Karl Pedersen
ISBN13
9788799530403
ISBN10
8799530406
Udgave /år
1 / 2019
Forlag
Canta-Libris
Sidetal
280
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.