Retsmedicin

Retsmedicin

FADL's Forlag
9788777497148
279,00 kr.
Inkl. moms

 

Retsmedicin er læren om medicinens anvendelse i retsvæsenets tjeneste. I det retsmedicinske speciale dokumenteres læsioner, DNA-typer, følger af voldtægt, overgreb mod børn etc., mens alle andre lægelige specialer overvejende behandler patienter og forebygger sygdomme.

I denne 3. udgave er der foretaget en grundig revision af alle kapitlerne med det nyeste inden for retsmedicin. Den er som i tidligere udgaver velillustreret og indeholder stadig mange relevante case-eksempler.

Der er desuden tilkommet et nyt kapitel om retsmedicinsk forskning, og i et ligeledes nyt kapitel beskrives kriminalteknikerens samarbejde med retsmedicineren: de tekniske metoder, som politiet anvender, og eksempler på samarbejdet med retsmedicinere på gerningssteder.

Bogen er en pensumdækkende lærebog i retsmedicin for medicinstuderende på Danmarks fire medicinske fakulteter i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Det er derudover intentionen, at bogen fortsat vil finde læsere i en bred kreds, og at den fortsat får værdi som opslagsværk, ikke blot blandt læger, men også i retssystemet og hos medierne.

Forfatter
Jørgen Lange Thomsen (red.)
ISBN13
9788777497148
ISBN10
8777497147
Udgave /år
3 / 2013
Forlag
FADL's Forlag
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.