Håndbog i mejeriudstyr

Håndbog i mejeriudstyr

BoD - Books on Demand
9788743055280
668,00 kr.
Inkl. moms
 
I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter.
Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv
på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.
Forfatter
Heidi Jul Taulborg (red.)
ISBN13
9788743055280
ISBN10
8743055281
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
BoD - Books on Demand
Sidetal
370
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.