Proteiner

Proteiner

Gyldendal
9788702102420
428,00 kr.
Inkl. moms
Oprensning og karakterisering

 
Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.
Forfatter
Vivi Kielberg;Leif Rasmussen
ISBN13
9788702102420
ISBN10
8702102420
Udgave /år
4 / 2010
Forlag
Gyldendal
Sidetal
256
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.