Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Fremstilling af pølser og pålægsvarer Det man bør vide -og lidt til
Forlaget JensA
9788797452806
321,00 kr.
Inkl. moms
Bogen repræsenterer en livslang interesse for fremstillingen af pølser, pålægsvarer og de bagvedliggende teknikker. Den er desuden et forsøg på at bevare håndværket og de autentiske smagsoplevelser, der opnås ved at gøre tingene selv, med færrest mulige tilsætningsstoffer.
Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.
Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.
Med over 25 års undervisningserfaring inden for madlavning ønsker forfatteren ikke blot at dele gennemprøvede opskrifter, men også de historier, der ligger bag dem.
Opskrifterne er så enkle, at nybegyndere vil have nemt ved at forstå og følge dem. For passionerede hobbyfolk er der spændende udfordringer, og for professionelle er der samlet en enorm mængde viden.
- Forfatter
- Jens A. N. Andersen
- ISBN13
- 9788797452806
- ISBN10
- 8797452807
- Udgave /år
- 1 / 2024
- Forlag
- Forlaget JensA
- Sidetal
- 374
- Indbinding
- Paperback