Happy business HAPPY GOURMET

Happy business HAPPY GOURMET

Happy Bosses
9788799565337
141,00 kr.
Inkl. moms
 
HAPPY BUSINESS HAPPY GOURMET er en grænseoverskridende bog om ledelse og gastronomi. Flere virksomheder har succes på tværs af grænser og ser muligheder og udvikling frem for begrænsninger og besvær. Sprogbarrieren kan selvsagt være en udfordring, men det er ikke den eneste. Virksomheds- og ledelseskulturen er forskellig i Danmark og i Tyskland, men det til trods er det alligevel lykkedes for en række danske virksomheder og ikke mindst flere topchefer at få succes på tværs af grænser. Fælles for dem alle er at en glade og positiv ledelsesstil giver resultater. Denne bog sætter fokus på glad ledelse og gastronomi på topplan på tværs af grænser. Som katalysator for den gode samtale anvender vi gastronomien. Med læseværdige tekster på både dansk og tysk, foto og layout i verdensklasse, humor og fantastisk gastronomi fra nogle af Nordtysklands og Syddanmarks bedste køkkenchefer serveres budskabet om glad ledelse på en letforståelig og inspirerende måde, hvor både chefer og kokke deler viden og håndværk med hinanden.   
Opskrifter fra: Jakob Sullestad Sønderho Kro, Rainer Gassner Ti Trin Ned, Christian Bind Restaurant Bind, Esben Krogh Fakkelgaarden,  Dirk Luther Alter Meierhof (Glücksburg), Thomas Martin Louis C. Jacob (Hamburg), Johannes King Söl’ringhof (Sylt), Cornelia Poletto Restaurant & Cucina Cornelia Poletto  (Hamburg).   
Glade Chefer: Tom Laursen CEO Securitas, Lars Kornelius CEO Audi Danmark, Søren Kyhl COO Saxo Bank, skibsreder Lars Rolner, United Heavy Lift, Heiko Krug CEO Team Massivhaus GmbH,  Anja Tabarelli Country Manager Cunard Line,  Andreas Bartmann CEO Globetrotter Ausrüstung, Birgit Madsen CEO, Hanseteam.
Forfatter
Casper Harboe m.fl.
ISBN13
9788799565337
ISBN10
8799565331
Udgave /år
1 / 2016
Forlag
Happy Bosses
Sidetal
272
Indbinding
Hardback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.