Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
En fortælling om hvordan Noma og Geranium blev verdensberømte
René Redzepi og Rasmus Kofoed er to af verdens mest berømte kokke, Noma og Geranium er to af verdens mest berømte restauranter; i 2021 blev de kåret som henholdsvis nummer ét og to på The World’s 50 Best Restaurants-listen, og begge har de maksimale tre michelinstjerner.
For 20 år siden var kokkene totalt ukendte, restauranterne eksisterede slet ikke, og Danmark var ikke kendt som en gastronomisk rejsedestination. Hvordan denne utrolige udvikling fandt sted, giver forfatter Ole Troelsø her sit bud på gennem uddrag af tidligere offentliggjorte tekster; anmeldelser, artikler, portrætter og bøger han har skrevet gennem de seneste 18 år.
Ud over artikel uddragene byder på bogen på over 100 fotos af hovedpersonerne, restauranterne og maden gennem tiden, hvor forfatteren har befundet sig ved ringside til den kamp, som er endt med sejr efter sejr til René, Rasmus og deres hold på Noma og Geranium.
For 20 år siden var kokkene totalt ukendte, restauranterne eksisterede slet ikke, og Danmark var ikke kendt som en gastronomisk rejsedestination. Hvordan denne utrolige udvikling fandt sted, giver forfatter Ole Troelsø her sit bud på gennem uddrag af tidligere offentliggjorte tekster; anmeldelser, artikler, portrætter og bøger han har skrevet gennem de seneste 18 år.
Ud over artikel uddragene byder på bogen på over 100 fotos af hovedpersonerne, restauranterne og maden gennem tiden, hvor forfatteren har befundet sig ved ringside til den kamp, som er endt med sejr efter sejr til René, Rasmus og deres hold på Noma og Geranium.
- Forfatter
- Ole Troelsø
- ISBN13
- 9788799551699
- Udgave /år
- 1 / 2022
- Forlag
- Forlaget Lucullus
- Sidetal
- 291
- Indbinding
- Hardback