Your cart
Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.
Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.
128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, - Stort format (21x 26 cm).
Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.
128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, - Stort format (21x 26 cm).
- Forfatter
- INGER VAABEN
- ISBN13
- 9788793159273
- ISBN10
- 8793159277
- Udgave /år
- 2 / 2017
- Forlag
- Koustrup & Co.
- Sidetal
- 128
- Indbinding
- Indbundet