Smagen af GRÆSKAR

Smagen af GRÆSKAR

Koustrup & Co.
9788793159044
59,00 kr.
Inkl. moms

 

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

Forfatter
Maren Korsgaard
ISBN13
9788793159044
ISBN10
8793159048
Udgave /år
1 / 2014
Forlag
Koustrup & Co.
Sidetal
128
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.