Your cart
            
            
        
                    Der er ikke flere varer i din indkøbskurv
            En rejse i europæisk kultur og tradition. Lav dine spegepølser selv.
                    
                    
                    
Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte  konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og en  spansk chorizo. Der er forskellige traditioner og kulturer rundt om i Europa, og  alligevel har de forskellige spegepølser eller salamier meget tilfælles.   Bogen giver en grundig indføring i, hvordan man hjemme i sit  eget køkken kan lave de mange forskellige spegepølsespecialiteter. Samtidig  bliver læseren taget med på en rejse i Europa, hvor forfatterne har besøgt over  30 forskellige pølsemagere, som med stolthed og entusiasme fortæller, hvordan de  fremstiller de fantastiske pølser.  Forfatterne har eksperimenteret meget med at lave  spegepølser, både efter dansk tradition, hvor pølserne røges, men også efter  traditioner i Italien og Spanien, hvor spegepølser blot tørres med eller uden  brug af skimmelkultur.  Med denne bog lægger forfatterne op til, at læseren selv får  lyst til at eksperimentere med fremstilling af spegepølser hjemme i køkkenet.
                                                    
                                            - Forfatter
- Lene Fruelund og Mogens Lyngsdal
- ISBN13
- 9788799680412
- ISBN10
- 8799680416
- Udgave /år
- 2 / 2014
- Forlag
- lyng-frue
- Sidetal
- 128
- Indbinding
- Hardback
 
                        