Still Life of Teenagers

Still Life of Teenagers

Disko Bay
9788797352656
159,00 kr.
Inkl. moms

 
Still Life of Teenagers af Barbara Marstrand er et fotoprojekt, der undersøger og portrætterer unges måder at være i verden på gennem fotografier af deres hjem. Med teenage-værelset som omdrejningspunkt, tilbyder bogen på én gang et personligt indblik i nutidige danske ungdomsliv og en nærmest universel genkendelighed på tværs af køn, alder og nationalitet. Der er hundredvis af ting, man kan lade øjet fortabe sig i fra disse mere end halvtreds forskellige unge danskeres værelser fra hele landet.

OM BOGEN
Marstrands snapshots indfanger dele af hverdagslivet, vi normalt tager for givet eller måske ligefrem overser. Interiør, teknologi og dagligdagsrod fylder rummene på fotografierne med informationer og fortællinger om de liv, der udspiller sig i og omkring dem. Gennem et blik for det finurlige og æstetiske i det hverdagslige, opmuntrer projektet til en åben og nysgerrig tilgang til den verden, der omgiver os.

”Barbara Marstrands fotobog tilbyder på sin vis et nøgternt iagttagende sociologisk blik ind i dansk ungdomskultur nu og her. Hvordan ser der ud hos danske teenagere, hvad kan de lide at omgive sig med, hvordan æstetiserer de deres hverdag, hvad er de optagede af? Samtidig fungerer alle disse detaljer som spor af det liv, der til daglig leves med og blandt objekterne. Vi går på tegnjagt i billederne; vi sanser, mærker og konstruerer historier om deres ejere”. – Fra bogens forord af Mette Sandbye.

OM FOTOGRAFEN
Barbara Marstrand (f. 1994) er fotograf og uddannet sociolog fra Københavns Universitet. Hun er særligt optaget af at undersøge og sætte fokus på grupper, steder og genstande, der sjældent portrætteres, og som fortæller noget særligt om vores kultur og den tid, vi lever i. Still Life of Teenagers er hendes første bog.

BOGDETALJER
Singer syet fold-out softcover, 16 x 24 cm, 108 sider, Essay af Mette Sandbye på dansk og engelsk
Forfatter
Barbara Marstrand
ISBN13
9788797352656
ISBN10
8797352659
Udgave /år
1 / 2023
Forlag
Disko Bay
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.