IMAGE: temporary constellation

IMAGE: temporary constellation

Really Simple Syndication
9788797009178
293,00 kr.
Inkl. moms

 
IMAGE: temporary constellation er resultatet af en social og kunstnerisk undersøgelse foretaget af Julie Sass. Kunstneren bad eksperter og kolleger med baggrund i kunst, kuratering og tekstskrivning at bruge hendes kunstværker som grundlag for at undersøge billedets udvikling, kontekst og sted ift. atelierpraksis, visuel politik og repræsentation.
Bogen udfolder sig gennem hver enkelt fagpersons tanker, og hvordan kunstneren bruger sin kreative metode som en forstørrelsesglas til at undersøge virkeligheden via abstraktion. Gennem denne proces får læseren forskellige indsigter i det store potentiale i fællesskabsdrevne engagementer i kunst, i dette tilfælde specifikt – som Julie Sass fremhæver, ved at give fokus og substans til, hvordan et billede manifesterer sig i verden.

"Bliver billeder til billeder efter dialog?" er det spørgsmål, som IMAGE: temporary constellation drejer sig om. Ifølge kunstneren er ordet ‘imagen’ bundet til en fremkomst og forbundet med at forstå "det, der senere vil materialisere sig som et objekt eller et værk." Samtidig refererer undertitlen, ‘midlertidig konstellation’, til den samling af stemmer, tekster og værker, der findes i bogen. Med en klar hensigt er denne udgave et register over beundrede kunstnere, kritikere og forfattere, der generøst reflekterer over deres omgivelser ved at tage udgangspunkt i hendes kunstværker.

Sammenfattende forklarer Julie Sass, at "ideen til denne publikation startede i sommeren 2019. Den blev konkretiseret, da pandemien, skovbrande og krigsudbrud mindede os om, hvordan enhver målrettet kreativ gestus og meningsfuldt personligt engagement er et tegn på en oprindelig/dybt rodfæstet behov for at føle sig forbundet."
Forfatter
Julie Sass
ISBN13
9788797009178
ISBN10
8797009172
Udgave /år
1 / 2022
Forlag
Really Simple Syndication
Sidetal
118
Indbinding
Hæftet
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.