Men hvorfor?

Men hvorfor?

DreamLitt
9788771716344
214,00 kr.
Inkl. moms
Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab

 
Knap hver fjerde dansker har været utro, men indtil nu findes der forbløffende lidt viden om hvorfor. Dette er den første danske bog, der går under huden på de utro og tegner et billede af, hvad der kan forårsage utroskab.
Utroskab er ikke sort og hvidt. Det er et langt mere nuanceret billede, der folder sig ud gennem de mange, åbenhjertige fortællinger. Fortællinger om savn, lyst, skam og fortielse, men også om kærlighed og lysten til – trods alt – at blive sammen. Dette er ikke en bog, der tager de utros parti, men en bog, der viser, at utroskab er fyldt med facetter, følelser og frustrationer, både hos den utro og hos den svigtede.
Klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann fortæller de utros historie; hvorfor de gjorde, som de gjorde; hvordan de lever med det, opdaget eller i det skjulte. Undervejs perspektiveres og kvalificeres fortællingerne med den store viden på området, hun bl.a. har erhvervet sig ved at hjælpe hundredvis af par gennem utroskab, og hvor hun ofte er stødt på spørgsmålet ‘Men hvorfor?’
Forfatter
Maj Wismann
ISBN13
9788771716344
ISBN10
8771716343
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
DreamLitt
Sidetal
420
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.