P-vagterne: Den døde Spion

P-vagterne: Den døde Spion

Forlaget Umlaut
9788797486917
416,00 kr.
Inkl. moms

 
Den døde Spion er andet bind i den humoristiske krimiserie ’P-vagterne’ om fire usandsynlige helte, der opklarer mord, mens de tjekker biler, drikker kaffe og vokser tættere sammen.

Krimi, humor og kærlighed … p-vagterne er tilbage

P-vagten Lykke har en dårlig morgen, og den bliver ikke bedre, da hun finder en myrdet kvinde på Assistens Kirkegård. Under en busk i nærheden af liget finder Lykke et id-kort. Det tilhører et menneske, som hun er hemmeligt forelsket i.

Mordet spreder frygt blandt Lykkes kolleger. Den døde kvinde er klædt i mørkt tøj og gul vest, og hun ligner til forveksling en p-vagt. Politiet er på bar bund, og Lykke tager sagen i egen hånd. Sammen med tre kolleger, Stefan, Astrid og Mo, kaster hun sig ud i en livsfarlig jagt på en kynisk morder. Undervejs kommer de på sporet af en forsvundet østtysk formue og den sande historie om Stefans far.

Den døde spion fortsætter serien P-vagterne, der blev indledt med Den døde diplomat. For første gang i krimihistorien optræder p-vagter som detektiver. Forfatterne har gået i de københavnske gader sammen med virkelighedens p-vagter, deltaget i deres møder og fået uvurderlig hjælp til at blive klogere på p-vagternes arbejdsliv.

Bille & Bille har skrevet ni anmelderroste krimier.

Lisbeth A. Bille er videnskabsjournalist og forfatter.
Steen Bille er manuskriptforfatter, filmkonsulent for Den Vestdanske Filmpulje og formand for Det danske Kriminalakademi.
Forfatter
Lisbeth A Bille og Steen Bille
ISBN13
9788797486917
ISBN10
8797486914
Udgave /år
1 / 2024
Forlag
Forlaget Umlaut
Sidetal
391
Indbinding
Paperback
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.