Det stille vidne

Det stille vidne

Modtryk
9788770075664
172,00 kr.
Inkl. moms
1. Bind

 
Igen har skyderier i en stockholmsk forstad kostet et ungt menneske livet. Men denne gang er noget anderledes: Offeret er en ung kvinde uden kriminel baggrund. Drabet er sket i en lejlighed, hvor 13-årige Eddie bor sammen med sin mor og lillesøster. Og med sin bror, der er bandemedlem.  
Politifolkene Lina Kruse og Jack Karlberg skal hver dag balancere i stockholm­forstaden Bagarmossen med indbyggere af mange nationaliteter og store sociale skel. De er overbeviste om, at Eddie var vidne til drabet, men hvordan får de ham til at have så meget tillid til dem, at han vil tale?   
DET STILLE VIDNE er en højaktuel spændingsroman, som går bag om mediernes dækning af bandekrig og ghettoproblemer og fortæller en menneskelig historie om loyalitet og social udsathed.   
DET STILLE VIDNE er første bog i Linje 17-serien.    
”Forfatterne har fat i et højaktuelt emne, og de kan skrive effektiv spændingshistorie med masser af mundret dialog. Og så har de lagt op til betydelig nysgerrighed om det fremtidige forhold mellem Lina og Jack; begge figurer, der er mere komplekse, end hvad genren normalt byder på i form af sammensatte personligheder, der ikke udelukker tilsyneladende selvmodsigende reaktioner.” JYLLANDS-POSTEN, 5 stjerner
"Velresearchet og realistisk krimi, hvor tempoet holdes i kog samtidig med et nuanceret kig ind bag et betændt miljø med vold og sociale skel." Bibliotekernes lektørudtalelse 
“Tempofyldt og troværdigt fortalt om en tragisk virkelighed, som næsten ingen længere er uberørte af.” EXPRESSEN     
Forfatter
Lisa Bjerre & Susan Casserfelt
ISBN13
9788770075664
ISBN10
8770075662
Udgave /år
1 / 2022
Forlag
Modtryk
Sidetal
378
Indbinding
Indbundet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.