❤️❤️❤️❤️❤️ "Strålende dansk krimidebut … Spændende, realistisk og romantisk til allersidste side.” POLITIKEN
”En original og fuldkommen gennemført fornøjelse.” THE GUARDIAN, BOOK OF THE YEAR
”Vid og originalitet gør det til en glæde at læse.” THE TIMES, MÅNEDENS KRIMI
”En virkelig original thriller, der balancerer humor og spænding til perfektion.” VOGUE
NOMINERET TIL GLASNØGLEN
VINDER AF CRIME FICTION LOVERAWARD FOR BEST CRIME BOOK IN TRANSLATION
LONGLISTED TIL THE CWA CRIME FICTION IN TRANSLATION DAGGER
SHORTLISTED TIL THE CAPITAL CRIME FINGERPRINT AWARDS: BEST DEBUT
Den snobbede, drikfældige, ensomme og ovenikøbet skriveblokerede forfatter Hannah udfordres ved et skæbnens uheld til at skrive en krimi på tredive dage. Hun rejser hovedkulds til Island for inspiration, hvor hun indlogerer sig hos den gæstfri Ella i en lille, fredelig by. Men under overfladen er stærke strømme i bevægelse.
Få dage efter Hannahs ankomst finder man Ellas nevø Thor livløs på stranden. Druknet. Thor var, som alle de andre, søn af en fisker, men han led af stærk hydrofobi. Det var almindeligt kendt, og Thor nærmede sig aldrig vandet … så hvordan kunne han drukne? Og var det bare en ulykke? 
Hannah begynder at udforske dødsfaldet som en god start på sin klichékrimi, men trækkes snart ned i lokalsamfundets farlige hemmeligheder. I Islands kulde, sne og mørke finder Hannah fortiden gemt – men det er også her, hun aner en fremtid.
JENNY LUND MADSEN (f. 1983) har siden 2009 arbejdet som manuskriptforfatter på spillefilm og tv-serier, herunder Rita, Bedrag og Graverne. Hun var senest nomineret til Robert Prisen for Årets bedste adapterede manuskript til publikumssuccesen Meter i sekundet. Jenny bevæger sig i et genremæssigt krydsfelt mellem komedie, drama og krimi.
Forfatter
Jenny Lund Madsen
ISBN13
9788793825598
ISBN10
8793825595
Udgave /år
1 / 2020
Forlag
Grønningen 1
Sidetal
336
Indbinding
Hæftet
Produkt tilføjet til ønskeliste
Product added to compare.